Tuinonderhoud

Algemeen tuinonderhoud
Elke tuin en/of terras heeft diverse onderdelen die eigen onderhoud vereisen. Bomen en struiken moet u tijdig snoeien, uw terras heeft behandeling nodig ter voorkoming van mos en onkruid op en tussen de tegels en uw gazon heeft licht, lucht en voeding nodig. Sommige klusjes doet u misschien liever zelf en andere kunt u uitbesteden.

Het gazon
Graszode heeft divers onderhoud nodig. Zo is het goed dat je regelmatig even alle bladeren (en dergelijke) van het gras haalt. Gras heeft licht en lucht nodig om te ademen. Het gras laat in het jaar het een goede mestbeurt geven en tijdig kalk strooien tegen de vorming van mos in de winter is ook noodzakelijk voor een mooi gazon. Uiteraard helpen wij u graag.

Voorjaar- en winterklaar maken
Om in het voorjaar te kunnen genieten van een mooie tuin is voorbereiding nodig. Deze voorbereiding begint al in de winter. Het winterklaar maken van je tuin hoeft niet eens heel veel tijd te kosten. Wij maken u tuin graag voorjaar- en/of winterklaar. Bel voor een vrijblijvende afspraak en passend voorstel.

Snoeien & onkruidbestrijding
Om de groei van bomen en planten in uw tuin te beheersen en overwoekeren te voorkomen is het noodzakelijk met enige regelmaat te snoeien. Ook onkruid is het makkelijkst te voorkomen door het regelmatig te verwijderen. Uiteraard staan we u graag bij met hulp in uw tuin. Bel gerust voor advies op maat.